Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda De Vogel
3 maanden geleden

Een heerlijke massage gekregen. Marique is echt een vakvrouw en ontzettend aardig. Je voelt je gelijk op je gemak. Echt een aanrader. Ik kom graag nog een keertje terug.

Alessia
4 maanden geleden

Hartstikke bedankt voor de massage Marique! Ik ben dansdocent en ben af en toe stijf hier en daar.
Marique heeft mijn zwakke plekken gevonden en los gemaakt. Ik had moeite met de controle van mijn benen op de fiets haha zo veel was ik ontspannen!

Tilly Meijer
4 maanden geleden

Genoten van een heerlijke massage. Marique doet het geweldig, ze zoekt uit waar de spier problemen zitten en gaat er mee aan de slag. Helemaal tot rust gekomen en uitgerust weer naar huis gegaan. Beslist de moeite waard!!!

Stella Elhorst
8 maanden geleden

Echt een hele fijne plek om naar toe te gaan. Ik kwam helemaal stijf en vol knopen binnen. Na een paar sessies en goed advies loop ik weet soepeltjes rond!

Jacqueline Lansbergen
8 maanden geleden

Ik heb zoveel baat gehad bij de heerlijke ontspanningsmassage, ik had al 7 weken hielspoor en liep daar behoorlijk mank van. Door het losmaken van de kuitspier kreeg ik veel meer bewegingsruimte, dus eigenlijk ook een beetje sportmassage. Mijn podotherapeut was ook onder de indruk van de verandering!

claudia van elsen
8 maanden geleden

Een heerlijke massage gehad in een sfeervolle ruimte met heerlijke muziek. Echt een uurtje relaxen. Het was voor mij de eerste x maar zeker niet de laatste!

Esther Goverde
9 maanden geleden

Wederom genoten van een heerlijke massage. Marique is gemaakt voor het vak en dat samen met de rustgevende en mooie ruimte maakt dat ik weer helemaal ontspannen ben weggegaan. Aanrader !!!

Fridus van de Kamp
een jaar geleden

Een heerlijke ontspanningsmassage in een rustgevende ambiance. Marique is een echte vakvrouw. Ik kom graag nog een keertje terug.

Ruud van Wingerden
een jaar geleden

Afgelopen week mijn vaderdag-kado verzilverd, 45 minuten op z'n Rotterdams ontspannen kneden. Ik ben heel wat gekneed in mijn leven, Marique springt er wat mij betreft boven uit. Fijne plek, rust, stevig en precies de massage zoals je je zelf wenst om èn ontspannen èn je spieren te voelen. Voor mij in elk geval niet de laatste keer dat ik bij de Rotterdamse Kneedwinkel op de bank lig.

Willeke Willeijns
een jaar geleden

De Rotterdamsche Kneedwinkel is een fijne massagepraktijk. Marique is een vakkundige masseuse die goed luisterd en op zoek gaat naar het probleem. Dmv cupping en diepte massage kan ik weer wandelen en fietsen. Top!!