Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lidija Matasic
18 dagen geleden

Goede masaage gehad
Klachten goeg verholpen aanradder deze vrindelijke en kundige sportmasseur

Herman Soppe
een maand geleden

Ik dacht dat pijntjes en kwaaltjes bij het ouder worden (Ik ben 73) hoorden. Marique bewijst dat dit niet hoeft. Ze weet snel de probleempjes te vinden en weg te masseren. Echt klasse. En daarnaast ook iemand om ondertussen gezellig mee te kletsen bij prettige muziek. Ik voel me sindsdien veel soepeler en vitaler. Dank j e wel Marique.

Jolanda De Vogel
6 maanden geleden

Een heerlijke massage gekregen. Marique is echt een vakvrouw en ontzettend aardig. Je voelt je gelijk op je gemak. Echt een aanrader. Ik kom graag nog een keertje terug.

Alessia
7 maanden geleden

Hartstikke bedankt voor de massage Marique! Ik ben dansdocent en ben af en toe stijf hier en daar.
Marique heeft mijn zwakke plekken gevonden en los gemaakt. Ik had moeite met de controle van mijn benen op de fiets haha zo veel was ik ontspannen!

Tilly Meijer
7 maanden geleden

Genoten van een heerlijke massage. Marique doet het geweldig, ze zoekt uit waar de spier problemen zitten en gaat er mee aan de slag. Helemaal tot rust gekomen en uitgerust weer naar huis gegaan. Beslist de moeite waard!!!

Stella Elhorst
10 maanden geleden

Echt een hele fijne plek om naar toe te gaan. Ik kwam helemaal stijf en vol knopen binnen. Na een paar sessies en goed advies loop ik weet soepeltjes rond!

Jacqueline Lansbergen
een jaar geleden

Ik heb zoveel baat gehad bij de heerlijke ontspanningsmassage, ik had al 7 weken hielspoor en liep daar behoorlijk mank van. Door het losmaken van de kuitspier kreeg ik veel meer bewegingsruimte, dus eigenlijk ook een beetje sportmassage. Mijn podotherapeut was ook onder de indruk van de verandering!

claudia van elsen
een jaar geleden

Een heerlijke massage gehad in een sfeervolle ruimte met heerlijke muziek. Echt een uurtje relaxen. Het was voor mij de eerste x maar zeker niet de laatste!

Esther Goverde
een jaar geleden

Wederom genoten van een heerlijke massage. Marique is gemaakt voor het vak en dat samen met de rustgevende en mooie ruimte maakt dat ik weer helemaal ontspannen ben weggegaan. Aanrader !!!

Fridus van de Kamp
een jaar geleden

Een heerlijke ontspanningsmassage in een rustgevende ambiance. Marique is een echte vakvrouw. Ik kom graag nog een keertje terug.