Rating: 4.6666666666667 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Stella Elhorst
2 maanden geleden

Echt een hele fijne plek om naar toe te gaan. Ik kwam helemaal stijf en vol knopen binnen. Na een paar sessies en goed advies loop ik weet soepeltjes rond!

Jacqueline Lansbergen
2 maanden geleden

Ik heb zoveel baat gehad bij de heerlijke ontspanningsmassage, ik had al 7 weken hielspoor en liep daar behoorlijk mank van. Door het losmaken van de kuitspier kreeg ik veel meer bewegingsruimte, dus eigenlijk ook een beetje sportmassage. Mijn podotherapeut was ook onder de indruk van de verandering!

claudia van elsen
2 maanden geleden

Een heerlijke massage gehad in een sfeervolle ruimte met heerlijke muziek. Echt een uurtje relaxen. Het was voor mij de eerste x maar zeker niet de laatste!

Esther Goverde
3 maanden geleden

Wederom genoten van een heerlijke massage. Marique is gemaakt voor het vak en dat samen met de rustgevende en mooie ruimte maakt dat ik weer helemaal ontspannen ben weggegaan. Aanrader !!!

Fridus van de Kamp
6 maanden geleden

Een heerlijke ontspanningsmassage in een rustgevende ambiance. Marique is een echte vakvrouw. Ik kom graag nog een keertje terug.

Ruud van Wingerden
6 maanden geleden

Afgelopen week mijn vaderdag-kado verzilverd, 45 minuten op z'n Rotterdams ontspannen kneden. Ik ben heel wat gekneed in mijn leven, Marique springt er wat mij betreft boven uit. Fijne plek, rust, stevig en precies de massage zoals je je zelf wenst om èn ontspannen èn je spieren te voelen. Voor mij in elk geval niet de laatste keer dat ik bij de Rotterdamse Kneedwinkel op de bank lig.

Willeke Willeijns
6 maanden geleden

De Rotterdamsche Kneedwinkel is een fijne massagepraktijk. Marique is een vakkundige masseuse die goed luisterd en op zoek gaat naar het probleem. Dmv cupping en diepte massage kan ik weer wandelen en fietsen. Top!!

Margriet
6 maanden geleden

Ik heb mijzelf zowel de sport- als de ontspanningsmassage gegund. Heerlijk! Marique is vakkundig en je voelt je gelijk bij haar op je gemak! Ik ga gelijk weer een nieuwe afspraak inplannen...

Marjolein
6 maanden geleden

Stijlvolle behandelkamer, deskundige, persoonlijke benadering en effectieve massage. Een aanrader dus!

May
6 maanden geleden

Als ik last heb van mijn rug, of niet meer kan ontspannen door de stress dan gun ik mijzelf een heerlijke massage bij De Rotterdamsche Kneedwinkel. Iedere keer fijn! Een specialist die echt werkt naar de behoeftes van mijn lichaam op dat moment.