Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Carla van der Wilt
5 maanden geleden

Een cadeaubon voor een massage bij Marique .
Ik heb verschillende massages gehad in de loop der jaren maar deze sportmassage was gewoon top
Heerlijk alles weer los maar was ook heel ontspannend .☺️
Moest ervoor naar Rotterdam maar de moeite waard.
Ga er zeker naar terug 👍

Jeannette
10 maanden geleden

Goede masseurs zijn schaars. Marique is een hele goede! Heeft goed anatomisch inzicht en doet daar wat mee👍🏻.

Yasmée van Teeseling
een jaar geleden

N.a.v. een cadeaubon heb ik een ontspanningsmassage gehad bij Marique. Ik ben heel vriendelijk geholpen én heb een erg ontspannen massage gehad. Zelfs zo ontspannen dat ik tegen het einde even in slaap viel. Die nacht heb ik als een blok geslapen en werd ik heel uitgerust wakker. Zeker een aanrader om even helemaal tot rust te kunnen komen!

Annemieke
een jaar geleden

Door mijn verhuizing naar Rotterdam zocht ik een nieuwe masseur en met Marique heb ik direct de beste gevonden. Zowel voor hardloopblessures als voor een ontspanningsmassage is Marique top!

Thijs
een jaar geleden

In de aanloop naar de marathon kreeg ik last van m’n kuiten. Daarom 2x bij de Kneedwinkel geweest voor “De Hardlopert” massage. Marique neemt de tijd voor je en weet goed te achterhalen waar de pijn zit. En met resultaat: geen klachten in m’n kuiten, zelfs niet na de marathon!

Michelle
een jaar geleden

Nog nooit een masseuse gehad die zo de tijd voor je neemt om te begrijpen waar de pijn vandaan komt en de pijn ook verlicht en verhelpt. Ik wil nooit meer ergens anders naartoe!

Sharon
een jaar geleden

Marique is een topper! Omdat zij bekend is met hardlopen/hardlopers, heb ik mij tot haar gewend. Marique luistert aandachtig, is vriendelijk en erg professioneel.

Elly Lindeman
een jaar geleden

Als jubileumcadeau kreeg ik een ontspanningsmassage bij Marique. Ik heb er echt van genoten, want bij Marique ben je in professionele handen. Heel zorgvuldig stelt ze bij de intake de juiste vragen en na de massage met haar zachte handen voelde ik me als herboren.

Marga
een jaar geleden

Marique is 100% een aanrader. Ook voor een stevige massage ben je bij haar aan het juiste adres. Zij luistert goed naar je wensen. Zelfs als je niet goed kunt duiden waar een zwak punt of disbalans zit, ziet Marique dit als een uitdaging en gaat dan samen met je op zoek. Marique is letterlijk en figuurlijk een stille kracht. Als je het mij vraagt, moet je zeker een afspraak maken.

Lidija Matasic
2 jaar geleden

Goede masaage gehad
Klachten goeg verholpen aanradder deze vrindelijke en kundige sportmasseur

Herman Soppe
2 jaar geleden

Ik dacht dat pijntjes en kwaaltjes bij het ouder worden (Ik ben 73) hoorden. Marique bewijst dat dit niet hoeft. Ze weet snel de probleempjes te vinden en weg te masseren. Echt klasse. En daarnaast ook iemand om ondertussen gezellig mee te kletsen bij prettige muziek. Ik voel me sindsdien veel soepeler en vitaler. Dank j e wel Marique.

Jolanda De Vogel
2 jaar geleden

Een heerlijke massage gekregen. Marique is echt een vakvrouw en ontzettend aardig. Je voelt je gelijk op je gemak. Echt een aanrader. Ik kom graag nog een keertje terug.

Alessia
2 jaar geleden

Hartstikke bedankt voor de massage Marique! Ik ben dansdocent en ben af en toe stijf hier en daar.
Marique heeft mijn zwakke plekken gevonden en los gemaakt. Ik had moeite met de controle van mijn benen op de fiets haha zo veel was ik ontspannen!

Tilly Meijer
2 jaar geleden

Genoten van een heerlijke massage. Marique doet het geweldig, ze zoekt uit waar de spier problemen zitten en gaat er mee aan de slag. Helemaal tot rust gekomen en uitgerust weer naar huis gegaan. Beslist de moeite waard!!!

Stella Elhorst
2 jaar geleden

Echt een hele fijne plek om naar toe te gaan. Ik kwam helemaal stijf en vol knopen binnen. Na een paar sessies en goed advies loop ik weet soepeltjes rond!

Jacqueline Lansbergen
3 jaar geleden

Ik heb zoveel baat gehad bij de heerlijke ontspanningsmassage, ik had al 7 weken hielspoor en liep daar behoorlijk mank van. Door het losmaken van de kuitspier kreeg ik veel meer bewegingsruimte, dus eigenlijk ook een beetje sportmassage. Mijn podotherapeut was ook onder de indruk van de verandering!

claudia van elsen
3 jaar geleden

Een heerlijke massage gehad in een sfeervolle ruimte met heerlijke muziek. Echt een uurtje relaxen. Het was voor mij de eerste x maar zeker niet de laatste!

Esther Goverde
3 jaar geleden

Wederom genoten van een heerlijke massage. Marique is gemaakt voor het vak en dat samen met de rustgevende en mooie ruimte maakt dat ik weer helemaal ontspannen ben weggegaan. Aanrader !!!

Fridus van de Kamp
3 jaar geleden

Een heerlijke ontspanningsmassage in een rustgevende ambiance. Marique is een echte vakvrouw. Ik kom graag nog een keertje terug.

Ruud van Wingerden
3 jaar geleden

Afgelopen week mijn vaderdag-kado verzilverd, 45 minuten op z'n Rotterdams ontspannen kneden. Ik ben heel wat gekneed in mijn leven, Marique springt er wat mij betreft boven uit. Fijne plek, rust, stevig en precies de massage zoals je je zelf wenst om èn ontspannen èn je spieren te voelen. Voor mij in elk geval niet de laatste keer dat ik bij de Rotterdamse Kneedwinkel op de bank lig.