Heb je veel stress, last van vermoeidheid, is je weerstand laag, ben je steeds verkouden of aan t opkrabbelen van Corona? Heb je rusteloze of zware benen en/ of lichte vochtophoping? Wil je je herstel optimaliseren na je sportprestaties en/ of blessures?

 

Dan is deze lymfereflexmassage mogelijk wat voor jou!

 

Het lymfesysteem speelt een belangrijke rol in de afweer tegen ziekte en infecties, en het opruimen  van afvalstoffen uit je weefsels. Ook zorgt het lymfestelsel voor evenwicht van het vochtgehalte van het weefsel.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Terwijl je ontspannen in rugligging op de massagetafel ligt voer ik een  combinatie van zachte massage van de onderbenen en voeten uit. Vervolgens behandel ik je reflexpunten van het lymfestelsel via de voet en sluit ik af met een lymfedrainage van de onderbenen en voeten.

De combinatiebehandeling is zeer zacht en ontspannend.

 

De lymfereflexmassage kan de werking van jouw lymfestelsel verbeteren en een balans creëren in je vegetatieve zenuwstelsel ( het vegetatieve zenuwstelsel regelt de werking van  jouw inwendige organen zoals  je ademhaling, je spijsvertering, het verwijden of vernauwen van je bloedvaten en het beïnvloedt ook nog jouw hartslag).

De behandeling kan het zelf herstellend vermogen van jouw lijf ondersteunen.

 

 

Wanneer niet?

De lymfereflex behandeling is helaas niet geschikt voor mensen met kanker, (zie  Het Rotterdamsch Lichtpuntje )

heb je last van een ziekte of aandoening , overleg dan met mij over de mogelijkheden.

Heb je last van een voetschimmeltje, wacht dan tot deze infectie over is en maak dan de afspraak.

 

 

Nieuwsgierig? Maak een afspraak en ik hoor graag wat je ervan vindt.